Navigace pro hledání a zobrazení Akce
Únor 2023
Steaky s Honzou
Lektor: Honza Krob Menu: Vepřová krkovice, kroupové rizoto s hřiby, silná majoránková omáčka, Rump steak, celerové pyré s kávou, Zauzené kuřecí supreme plněné česnekovým máslem, pečené grenaille na soli, Kachní prso na pomerančích, jasmínová rýže, koriandr. Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »Asie
Lektor: Martin Košťál Menu: Mee goreng (tradiční čínské nudle), Nesmažené závitky s konfitovanou kachnou nebo uzeným tofu, Burger s pečeným bůčkem, marinovanou mrkví a hoisin omáčkou, Šlehaný kokosový krém, mango, maková drobenka. Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Itálie
Lektor: Martin Košťál Menu: Vitello tonnato (telecí a tuňák), Lanýžové ravioli plněné pancettou a ricottou na šalvějovém másle, Grilovaná chobotnice na rozmarýnu, trhané listy s mangovým chutney, Semifredo se švestkami a skořici a pistáciemi. Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Březen 2023
Vietnam – VYPRODÁNO
Lektor: Kryštof Vacek Vietnamská kuchyně se u nás těší stále větší oblibě a její rozmanitou chuť vám přinášíme v tomto kurzu. Nejznámějšími pokrmy jsou polévka "pho", různé druhy závitků, rýžových nudlí a nesmí chybět ani typická surovina - rybí omáčka. Menu: Letní závitky s krevetami a zeleninou, Polévka Pho Bo, Bun cha Hanoi style, Kuře s citronovou trávou a rýží. Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Indie – VYPRODÁNO
Lektor: Ganga Rayamajhi, Kryštof Vacek Připravili jsme si pro vás pokračování oblíbeného kurzu indické kuchyně, kterým vás provede rodilý Ind Ganga. Těšit se můžete na klasiky indické kuchyně, autentické recepty i rady, kam pro koření a ostatní suroviny. Čeká na vás spoustu ostrých chutí a exotických vůní. Menu: • Zeleninová pakora • Chicken Tandoori • Chicken Badam Pasanda • Shahi Kofta • Basmathi rýže • Indické placky Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Mexiko – VYPRODÁNO
Lektor: Martin Polačko V tomto kurzu pronikneme do tajů jedné z nejpikantnějších kuchyní světa a vyzkoušíme si autentické Mexiko přímo u nás v kuchyni. Kurzem vás provede Martin Polačko, kterého si můžete pamatovat z pořadu "Když vaří táta". Menu: Tacos Birria - tradiční mexický guláš který kombinuje vynikající dušené maso s neuvěřitelně chutnou omáčkou plnou rajčat, cibule, česneku, bylin a koření. Queso Fundido - pokrm z horkého roztaveného sýra a pikantního choriza. Často se přirovnává k sýrovému fondue. Kuřecí fajitas - kuřecí…
Zobrazit více »Indie – VYPRODÁNO
Lektor: Ganga Rayamajhi, Kryštof Vacek Připravili jsme si pro vás pokračování oblíbeného kurzu indické kuchyně, kterým vás provede rodilý Ind Ganga. Těšit se můžete na klasiky indické kuchyně, autentické recepty i rady, kam pro koření a ostatní suroviny. Čeká na vás spoustu ostrých chutí a exotických vůní. Menu: • Zeleninová pakora • Chicken Tandoori • Chicken Badam Pasanda • Shahi Kofta • Basmathi rýže • Indické placky Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Vietnam
Lektor: Kryštof Vacek Vietnamská kuchyně se u nás těší stále větší oblibě a její rozmanitou chuť vám přinášíme v tomto kurzu. Nejznámějšími pokrmy jsou polévka "pho", různé druhy závitků, rýžových nudlí a nesmí chybět ani typická surovina - rybí omáčka. Menu: Letní závitky s krevetami a zeleninou, Polévka Pho Bo, Bun cha Hanoi style, Kuře s citronovou trávou a rýží. Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Jarní menu
Lektor: Martin Košťál Menu: Pošírovaná treska skrei, hrášek, koprová omáčka, sépiová oplatka, Vepřové iberico, špenátové bramborové pyré, nakládaná cibulka, křenový chips, telecí demi glace, Jehněčí hřebínek s pistáciovo-cibulovou krustou, divoká brokolice, mátová omáčka, Dort pavlova s kávovým krémem a lesním ovocem. Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Duben 2023
Steaky s Honzou – VYPRODÁNO
Lektor: Honza Krob Menu: Vepřová krkovice, kroupové rizoto s hřiby, silná majoránková omáčka, Rump steak, celerové pyré s kávou, Zauzené kuřecí supreme plněné česnekovým máslem, pečené grenaille na soli, Kachní prso na pomerančích, jasmínová rýže, koriandr. Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »