Navigace pro hledání a zobrazení Akce
Říjen 2024
Steaky a italská risotta
Lektor: Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. Ukážeme si kombinace masa s italskými risotty. Menu: Grilované špízky z kukuřičných kuřátek, risotto s krémem z kukuřice a chilli, Telecí carpaccio s lanýžovou solí, lanýžové risotto, oplatka z parmazánu a lanýžové soli, Grilované jehněčí kotletky, tomatové risotto s česnekovým pestem, Hovězí medailonek, hříbkové risotto s prachem ze sušených hřibů. Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »Masa a omáčky v hlavní roli
Lektor: Martin Košťál Menu: Pečený candát v koprové omáčce s petrželovým olejem, bageta, Hovězí steak se svíčkovou omáčkou, domácí žemlový knedlík, Kuřecí prso supreme s pravou pepřovou omáčkou, bramborové pyré, Jahodový tatarák s vanilkovou omáčkou. Cena: 2 499 Kč
Zobrazit více »Zvěřina, houby & kaštany
Lektor: Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. Na tomto kurzu si připravíme sezónní podzimní pokrmy ze zvěřiny, hub a kaštanů. Menu: Salát s grilovanými kaštany, kachní prsa v balsamiku, pomeranči a skořici Kaštanový krém, kaštanová kroketa Jelení hřbet s hříbkovou klasickou nádivkou Kaštanová zmrzlina s čokoládovou solí a limetkovou kůrou Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »Steaky s Honzou
Lektor: Honza Krob Menu: Vepřová krkovice, kroupové rizoto s hřiby, silná majoránková omáčka, Rump steak, celerové pyré s kávou, Zauzené kuřecí supreme plněné česnekovým máslem, pečené grenaille na soli, Kachní prso na pomerančích, jasmínová rýže, koriandr. Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »Listopad 2024
Tataráky – VYPRODÁNO
Lektor: Jan Horký Přinášíme vám kurz s Janem Horkým, který působil v české kuchařské reprezentaci. Na tomto kurzu si připravíme variace tataráků v netradičních úpravách. Menu: Veganský zeleninový tatarák se sweet chilli omáčkou, špenátová majonéza, křupavé filo těsto, Lososový tatarák s wasabi krémem, smažené rýžové těsto, Kachní tatarák s pomerančem a limetkou, perníkový toast, salátek s ředkve, Hovězí tatarák s hrubozrnnou hořčicí, majonéza z červené řepy a chilli, topinkové toasty. Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »Čtveratý dort s 3D ozdobou a velvet nástřikem – VYPRODÁNO
Lektor: Lucie Dvořáková Lucie alias #DORTJAKVINO, je na plný úvazek cukrářka a lektorka sladkých kurzů. Její hlavní zálibou jsou dorty a dezerty. O pečení mluví jako o své lásce a s velkou radostí předává své zkušenosti na kurzech. Lucie byla finalistka pekařské show Peče celá země 2022. Získala mnoho zkušeností a ráda vám na kurzu předá mnoho vychytávek a rad. Naučíme se: Netradiční příchuť dortu, pomocí ochucovací pasty, kterou si také připravíme domácí. Jak lehce sestavit čtveratý dort a jak…
Zobrazit více »Zákusky s Lucií Dvořákovou
Lektor: Lucie Dvořáková Lucie alias #DORTJAKVINO, je na plný úvazek cukrářka a lektorka sladkých kurzů. Její hlavní zálibou jsou dorty a dezerty. O pečení mluví jako o své lásce a s velkou radostí předává své zkušenosti na kurzech. Lucie byla finalistka pekařské show Peče celá země 2022. Získala mnoho zkušeností a ráda vám na kurzu předá mnoho vychytávek a rad. Obsah kurzu: Mousse dortíky s ovocným vkladem. Poctivé české věnečky. Karamelové větrníky. Naučíme se: Mousse dortík s ovocným vkladem: jak správně postupovat…
Zobrazit více »Mořské plody – chobotnice, krevety & ryby
Lektor: Jan Horký Připravíme si několik pokrmů z ryb a mořských korýšů, ukážeme správné techniky úpravy a vaření. Filetování ryb, úprava chobotnice a vhodné kombinace. Menu: Salát z chobotnice, balsamico, salát z klíčků, Grilované krevety „Black tiger“ česnekové máslo, parmazánová espuma, rukola a frisée, Grilovaný mořský vlk filet, šafránový krém s mušlemi, lilkové ragout, parmazánový chips, Kokosový sorbet s koriandrem. Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »Finger Food – Silvestrovská party
Lektor: Radek David Přinášíme vám kurz s jedním z nejlepších českých šéfkuchařů - Radkem Davidem. Veškeré pokrmy chystá nejradši tak, aby nepřišly o svoji přirozenou chuť, ale zlehka je jen podpoří a zvýrazní kořením nebo bylinkami. Při přípravě jídel ho vždy inspiruje sezónnost. Suroviny vybírá v té nejlepší kvalitě, které pomocí techniky a poctivé kuchařské práce přetaví v jídlo ve vlastním moderním provedením, s vlastním stylem podávání a vlastními chuťovými kombinacemi. Na tomto kurzu si připravíme netradiční silvestrovské občerstvení. Servírovat…
Zobrazit více »Asie
Lektor: Zdeněk Křížek Menu: Vietnamské Bún bò Nam Bộ (Hovězí svíčková, rýžové nudle, perila, arašídy) Kompletní příprava Vietnamského Bún bò Nam Bộ včetně marinování hovězí svíčkové a nálevu z jablečného octa. Japonské Gyoza (Krevety, sojové boby, ponzu omáčka) Příprava japonské varianty Dim sum s krevetovou náplní, ukázka pomerančové ponzu omáčky Thajské žluté curry (Krůta, sladké brambory, rýžový pilaf) Příprava základu na žluté curry s krůtou, včetně restovaného rýžového pilafu Cena: 2 699 Kč
Zobrazit více »






